Behandlinger

Alle behandlinger starter med en grundig gennemgang af hesten, hvor ejeren fortæller lidt om den pågældende hest. Under behandlingen vil jeg bruge forskellige teknikker, så som forskellige massage greb, bindevævs teknikker, osteopatiske teknikker, afspænding af bindevæv og muskler, samt tape og varme crem.

Behandlingsformer til hest:

Jeg arbejder med ledmobilisering udfra et osteopatisk synspunkt, hvor jeg bruger hestens egen bevægelse til at mobiliserer de pågældende led. Jeg arbejder med indirekte teknikker, bindevævs teknikker og afspænding samt laserterapi ved en ledmobilisering.

Læs mere

Elektroterapi er en effektiv behandlingsform, som optimerer hestens muskler, nerver og bindevæv.

Læs mere

Ved en fysiurgisk massage behandling, arbejder jeg med hestens muskler og bindevæv. Massagen øger og forbedre blodcirkulationen, forøger lymfecirkulationen, forhøjer kropsvarmen og energiniveauet, sænker blodtrykket, forbygger arvæv, overben og stive led, gør muskler og senere mere elastiske, samt er med til at forlænge hestens helse og karriere.

Læs mere

Kranio Sakral terapi (KST) er en blid, men dybdegående behandling. Der arbejdes på kranie knogler og korsben med lette tryk eller stræk.

Mange spændinger i muskler eller skævheder i skelettet kan forstyrre centralnervesystemet, og det kan gøre hesten meget stresset og utilpas.

Læs mere

Laser kan reducere helingsprocessen fra uger til dage, så jo hurtigere hesten kommer i gang efter skaden er sket jo bedre.

Laser er et lys, hvor lyset går helt parallelt, og på den måde kan man koncentrerer laseren. Det kan eksempelvis være vanskeligt at komme helt ind i muskulaturen på en hest, og man kan derfor med fordel anvende laser i behandlingen.

Læs mere

Bemer er et behandlingsudstyr, der giver et unikt Hertz signal, der stimulerer hestens mikrocirkulationen.

Læs mere

Vigtige informationer:

  • Hesten skal være ren og tør i pelsen inden behandlingen.
  • Hesten må ikke have spist krybbe foder mindre en 1 time forinden.
  • Ikke være eller have været i medicinsk behandling 14 dage forinden.
  • Må ikke have hudlidelser i udbryd.
  • Ej redet mindre end 1 time inden behandlingen.
  • Efter 1. behandling skal hesten have en fridag.

06ce3dcf96-img_20160620_112529_1