Ja hvem er jeg !!

Dette  er også bloggens først indlæg, min ide bag bloggen er bruge den som information side, hvor jeg blandet andet vil skrive om:

Vigtigheden i din sadle passer !

Hestens muskler

Hvorfor er det vigtig at hesten får tjekket sine tænder hver år ?

Og mange andre emner vil jeg tage op her på bloggen, satser på et nyt emne som minimum hver måned.

Her er lidt infomation omkring mig:

Jeg Annie Melgaard driver og ejer Perfecthorse.dk og har gjort det gennem de sidst 3 år,

Jeg starte med min uddannelse som hestemassør tilbage i 2012, ved Axelsons Animal massage School, efterfølgende har jeg udvidet mine kompetencer med kursus i Bindevæv og triggerpoint (  Energetisk Myofacial terapi kursus), hvor jeg også lærte at læsne blokader i hestene led, i 2015 blev jeg uddannet Kranio Sakral terapeut til dyr, og næste kursus er i Feb 2017 hvor jeg skal deltage i Telepati til dyr på Naturgården ved Tove Nielsen.

Jeg er ved siden af arbejde som heste terapeut er jeg også uddannet Social og sundhedsassistent,  og arbejder stadig lidt som det.

Jeg har haft med heste at gør siden barnsben, og har selv 3 heste nu, hvor af den ene gerne skulle i gang som ridehest  efter min graviditet.

Jeg bor i Nordjylland ( Tårs), sammen med min mand og vores datter på 3 år, og venter barn nr, 2 så går på barsel sidst i marts 2017.